MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net aanmeldingsformulier

U kunt hier inloggen met uw DigiD.

 Indien u nog niet bent aangemeld: Vraagt het aan door ons te mailen (info@010doc.nl) onder vermelding van: Naam, geboortedatum en 06-nummer.

 

Online vragen stellen

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

 

 

Afspraken maken met uw huisarts

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

 

 

Medicijnen bestellen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

 

 

Samenvatting van uw medisch dossier

MijnGezondheid.net toont u een samenvatting van uw medisch dossier. Eventuele bijzonderheden en overgevoeligheden staan vermeld. Via thuisarts.nl vindt u aanvullende betrouwbare informatie. 

 

 

Laboratoriumuitslagen bekijken

Via MijnGezondheid.net bekijkt u online uitslagen van laboratoriumonderzoeken. Indien vragen heeft naar aanleiding van de uitslag, kunt u een e-consult starten.

 

Ook toegang via de app MedGemak

De app MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Met de app heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Ook kunt u afspraken maken en berichten versturen. Lees meer